צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי – רוטב לבשר

חזרה
צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי – רוטב לבשר

מצרכים:

חבילת פטרוזיליה

2 בצלים בינוניים

חצי פלפל אדום

ראש שום קלוף קצוץ (ניתן להחליף בקופסה קטנה של שום כתוש)

כוס שמן

כוס חומץ

כוס מים מינרליים

מלח

אופן ההכנה:

קוצצים את הפטרוזיליה ושמים בקערה,

חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים לפטרוזיליה,

מוסיפים את השום הקצוץ.

מוסיפים את הנוזלים לתערובת הירקות ומערבבים היטב.

לבסוף מתבלים במלח לפי הטעם (במידה ורוצים צ'ימיצ'ורי פיקנטי מוסיפים צ'ילי חריף).

*מומלץ להכין מראש ולהשהות 5 שעות במקרר.

STGBEAUTIFUL WEB
TECHNOLOGY
בניית אתרים ושיווק באינטרנט
© 2020 כל הזכויות שמורות