קצת טיפים "על האש"

חזרה
קצת טיפים "על האש"


כשעה וחצי לפני הכנת הבשר מומלץ להוציאו מהמקרר ולהביאו לטמפרטורת החדר (כ-25 מעלות).
לצלייה על האש מומלץ להשתמש בבשר שעבר ישון, איכויותיו וטעמו הייחודי יעשו את ההבדל.
בשר איכותי צריך תיבול עדין, מלח ופלפל גרוס בלבד יעשו את העבודה כראוי, תבלינים ישטחו את טעמו האמיתי של הבשר.
בעת הצלייה על האש הופכים את הבשר פעם אחת בלבד, צלייה מוגברת תיבש את הבשר ותוריד מעסיסיותו.
אין להניח את הבשר על המנגל כל עוד הפחמים בוערות, אלא רק על פחמים לבנות לוחשות.
הנחת ענף של צמח תבלין אל תוך הגחלים ממש לפני הנחת הבשר מוסיפה ניחוח וארומה.

STGBEAUTIFUL WEB
TECHNOLOGY
בניית אתרים ושיווק באינטרנט
© 2020 כל הזכויות שמורות